Vendégvélemények

Vendégvélemények

VendégvéleményekNagyon jól éreztem magam életem első igazi léböjt kúráján. Kezdetben izgultam egy picit, de a kedves fogadtatás elfelejtette velem ezeket a gondolatokat. Sok tapasztalatot gyűjtöttem az egy hét alatt. Sövényházi Ilona doktornő és a férje rendkívül csodálatos emberek, akik megtettek mindent azért, hogy jól érezzük magunkat. Nagyon tisztelem őket, az odaadásukat, hihetetlen nagy szeretetüket, nyitottságukat. Remélem, a jövőben is lesz lehetőségem arra, hogy újra meglátogassam őket.

Hámori Edina


Nem ismertem a léböjt kúra programját, csak azt tudtam, hogy méregteleníteni akarok. Arra gondoltam, hogy egy hét szenvedés lesz az egész, e helyett valóságos csodában volt részem. A mindennapi tennivalókon túl izgalmas, érdekes és főleg hasznos információkhoz jutottam. Ilonának és Istvánnak köszönet mindezért, különösen az extra szolgáltatásért, amit a fantasztikus idegenvezetés jelentett a faluban, hegyen völgyön, tóparton és kőtengeren.

Boda Katalin


Rengeteg élmény volt a 8 nap alatt. Egy egészen új és más világ nyílt meg előttem. A hétköznapi életben is jól tudom hasznosítani az itt megismerteket. Jó csapatban, Ilona rendkívüli szervezőkészsége mellett nagyon jól éreztem magam. Szeretnék még máskor is visszajönni. Köszönök mindent.

Csemez Zoltánné Anikó


Rendkívüli élményben volt részem a héten. Húsvét előtti léböjt kúrán vettem részt először életemben 63 évesen. Szervezője Ilonka csodálatos programot állított össze-torna, kirándulás, nagy túrák a környéken-így nem volt időnk “éhesnek lenni”. Köszönöm, hogy megismerhettem a “koplalásnak” ezt a módját, és ilyen nagyszerűen érezhettem magam.

Szabóné Éva


Drága Ilona!

Szeretném, ha tudnád, hogy alapjaiban változtatta meg az életemet az a hét nap, amit tavaly nálad töltöttem. Az akkor leadott 6 kg-t még 9 követte minden éhezés nélkül, mindössze az egészségesebb életformát követve. Most 84.5 kg helyett 69-70 kg vagyok, helyre jött a koleszterin szintem, és nagyon jól érzem magam! Megint csinos vagyok!
Mást és másként eszem, és mindezt élvezettel, szenvedés nélkül. Jól alszom, és teljesen megváltozott a kedélyem. Nagyon, nagyon köszönöm!

A. Ágnes.


“A csodát kell mindennapos létezésformává tenni, – és feljebb léphetsz”

Kedves Ilona és István! Nagyon köszönöm a vendéglátást, a jó tanácsokat, a nyugalmat és a békés környezetet, amelyben egy hajnali, napfelkelte meditáció alkalmával a fenti mondatot kaptam Odafentről életre szóló útravalóul.
Az első böjtöm Nálatok és Veletek felejthetetlen élmény volt! Kipihentem magam, jónéhány régi egészségügyi problémám elmúlt, és “mellesleg” lefogytam 5 kilót!

Köszönöm, sok szeretettel:

Szobolits Andi