Szolgáltatások

N. Kiss Judit

Lélek-coach, Életvezetési tanácsadó, Asztrológus

Az asztrológia egy olyan több ezer év tapasztalatain alapuló rendszer, mely segít feltérképezni, hogy mi a szerepünk az életben, mi a dolgunk, milyen kölcsönösségi kapcsolatban vagyunk a világgal, környezetünkkel, de legfőképpen segít megismerni és megérteni Önmagunkat.
Ha ismerjük a bennünk rejlő hajlamokat, a magunkkal hozott mintákat, és képesek vagyunk szembesülni velük, akkor több esélyünk van az életünk, sorsunk kézben tartására.

‐ Ha szeretnél magadról, legbelsőbb énedről többet tudni

‐ Ha kíváncsi vagy, miben segíthet Neked az asztrológia

‐ Ha elakadtál az életedben, és keresed a kiutat

‐ Ha nem érted, miért történnek Veled a dolgok

‐ Ha válságban van az életed
‐ Ha egészségügyi problémáid jelentkeznek

‐ Ha gyermeket szeretnél, ám Ő késlekedik

‐ Ha szeretnéd a Sorsodat követni

‐ Ha nem találod a boldogságodat

‐ Ha szeretnéd tudni, mely sors területek fontosak most az életedben és milyen változásokra kell fel- készülnöd

A horoszkópod segítséget jelent akár egy terápiás munkában, legyen szó bármilyen problémáról.
A pszichoterápiával együttműködve, annak módszereire támaszkodva képet, és megoldást tud adni az életed aktuális nehézségeire, kérdéseidre választ.
Ha ezen az úton keresed a megoldást, mert a többi út nem vezetett eredményre, szívesen segítek, keress a 30/ 201‐ 9377 es számon, vagy az alábbi e‐mail címen.

Személyes konzultáció díja: 7.000 Ft/óra

A születésed pontos dátumát / hely, év, hónap, nap, óra, perc / küldd el a judit.n.kiss@gmail.com címre.

Várlak szeretettel.
Kiss Judit

 

Danics Ágnes – Lelkem Tükre Stúdió

ACC-coach, MAona-táncvezető, asztrológus, ringatásterapeuta, masszőr

Több éve végzem támogató, segítő munkámat, mely során test-lélek-szellem, e három pilléren keresztül foglalkozom a hozzám fordulókkal. Mindig azzal az általam ismert módszerrel, mely számára a legmegfelelőbb, és melyet a vendég leginkább igényel.

A coaching, az asztrológia, a MAona – a teljesség tánca, illetve a Holistic Pulsing (Gyógyító ringatás) esetében, de még a masszázsnál is a célom, hogy hozzásegítsem a vendéget az önmagához történő kapcsolódáshoz, a blokkoló tényezők feloldásához, valamint erőforrásainak feltárásoz. Amit igazán szeretek bennük az az átjárhatóságuk. A coahing-folyamatot remekül kit tudom egészíteni az asztrológia útmutatásaival és ez fordítva is kiválóan működik. Egy-egy elemzés esetében a coaching eszköztára hasznos segítője tud lenni az asztrológiai információk feldolgozásának, átgondolásának.

Mindezek mellett munkámban jelen van a tánc, a ringatás és a masszázs, melyek segítségével testnek és léleknek egyaránt figyelmet tudunk szentelni annak érdekében, hogy a bennünk megbúvó blokkokat oldani tudjuk és így minél teljesebb és kiegyensúlyozottabb életet tudjunk élni.

Módszerek, melyekkel dolgozom:

 • Coaching
 • Asztrológiai tanácsadás
 • Különböző masszázsok
 • MAona táncorák
 • Ringatásterápia

Ezekről bővebben a Facebook.com/Lelkem Tükre Stúdió Danics Ágival oldalon olvashatnak.

A Trend FM rádió szeptemberi adásában elhangzott riportot a Ringatásterápiáról, valamint a MAona táncról az alábbi linken hallgathatják meg.

https://soundcloud.com/…/ringatas-es-maona-tanc-danics-agiv…

Holistic Pulsing – Gyógyító ringatás

Testünk egy biztos jelzőrendszer számunkra, hiszen testünk lelkünk temploma. Jelzéseivel megmutatja számunkra, ha valami nincs rendben, csak időnként nem vagyunk hajlandóak figyelni igényeire és ez által útmutatásaira. A Gyógyító ringatás segít visszatérni testünkbe, testünkhöz ezáltal is hozzásegítve minket, hogy megfigyeljük jelzéseit, üzeneteit. A Gyógyító ringatás segíti a testet és a lelket a különböző blokkok megfigyelésében és azok öngyógyító folyamatának beindításában. A ringatás során lehetőség nyílik arra, hogy megfigyeljük a bennünk megjelent blokkokat és felismerjük, hogy azokat hogyan tartjuk fenn a tudatunkban. Ezt követően a ringatás során tud beindulni az öngyógyítás folyamata, mely hozzásegít ahhoz, hogy a saját tempónkban elfogadjuk és feloldjuk a létrejött gátakat.

A ringatás során magma is együttringok a vendéggel. Figyelem, érzékelem, segítem, hogy kapcsolódni tudjon magához, a saját tempójában. A folyamat során egyfajta utazáson vehetünk részt test lélek, szellem szintéj, mely során érzékelni és érezni tudjuk a testünket olyan ütemben, amit éppen képesek vagyunk megengedni és befogadni.

Masszázs ajánlat a böjtben:

Teljes test kezelés svédmasszázzsal* vagy nyirokmasszázzsal

 • 60 perc: 6.000,- Ft

Ebben az esetben a svédmasszázzsal érintett terület:

 • lábak elölről és hátulról
 • karok,
 • lumbális rész
 • hát, nyaki terület, fej

Nyirokmasszázs esetén, a teljes testen a nyirokcsomók stimulálása és a nyirokrendszer működésének elősegítése.

*amennyiben van olyan pont a testen, ahol fájdalmat tapasztal a vendég, ott a svédmasszáz időtartamán belül a mézes fájdalomcsillapító technikát igénybe lehet venni. Ez benne van a kezelés árában.

Részkezelések svédmasszázs, nyirokmasszázs esetén:

Ebben az esetben a vendég igényelheti, hogy mely testrészen kéri a masszázst az adott időtartamban:

 • 30 perc: 3.000,- Ft
 • 15 perc: 1.500,- Ft

Mézes fájdalomcsillapító és tisztító kezelés adott területen/fájdalomponton:

 • 500-1000,- Ft

Holistic Pulsing – Gyógyító ringatás:

60 perc: 6.000,- Ft

30 perc: 3.000,- Ft

 

ThetaHealing

A ThetaHealing egy olyan meditáció közeli folyamat, amely fizikai, érzelmi, spirituális és szellemi gyógyulást hoz létre. A tudatos théta állapot fenntartásával hozzá tudunk férni a tudatalatti tartalmához és meg tudjuk változtatni azokat a gondolatokat, hitrendszereket, érzéseket, szokásokat, viselkedési formákat, amelyek már nem szolgálják a fejlődésünket vagy éppen korlátoznak, akadályoznak a továbblépésben. A tudatalattiba kerülnek be azok a fájdalmas emlékeink, traumáink, félelmeink, amelyekkel nem tudunk szembenézni. Ezek a tudattalan tartalmak irányítják a gondolkodásunk 85-95 százalékát.
A jelenlegi tudomány öt jelentős agyhullám frekvenciát különböztet meg, attól függően, hogy az alvás-ébrenlét melyik szakaszában vagyunk. Az ébrenlét állapotát a béta, a relaxációt az alfa hullámmal írják le. Míg a mély alvás alatt a delta állapotban “működik” az agy, az alvás és ébrenlét határán a théta agyhullám tartománya van,. Ebben a frekvenciában képesek vagyunk a tudatalattinkhoz férni. Ez a kapu, ami a tudatos és a tudattalan részünket összekapcsolja.

Böjtöléskor eleve egy kicsit módosult tudatállapotban van az ember, hiszen megvonjuk magunktól az egyik legmélyebben berögzült szokásunkat: az evést. Belső folyamataink, lelki rétegeink is fellazulnak, jeleznek ilyenkor mutatják mi minden tennivalónk lenne, ha a mindennapi rohanásban meghallanánk lelkünk és testünk hangját. A ThetaHealing segítségével teret engedhetünk, hogy intenzív testi tisztulásunk közepette megértsük, meghalljuk ezeket a belső hangokat.                          Orosz Anikó

Masszázs

Böjtkúráink során gyógymasszőrök állnak vendégeink rendelkezésére az alábbi szolgáltatásokkal:

 • teljes test masszázs 1 óra: 6000 FT
 • hát masszázs: 3000 FT
 • talp masszázs: 2500 Ft
 • nyirok-masszázs: 6000 Ft

Pedikűr, manikűr

Vendégeink a kúrák idején pedikűr-manikűr szolgáltatást is igénybe vehetnek.

 • Pedikűr: 3500 Ft
 • Manikür: 2000 Ft
 • Lakkozás:  500 FT

 

Kissné Horváth Judit

Kissné Horváth Judit

Alapvégzettségem szerint kertész-üzemmérnök vagyok. 2001 óta szakképzett pedikűrösként dolgozom. Vendégeim hívására házhoz járok Tapolcán és a környező településeken, így Szentbékkállán is.Pedikűr-manikűr-és köröm lakkozás mellett talp-reflex masszázzsal is vendégeim rendelkezésére állok. Mivel munkámban mobilis vagyok,- nagy örömömre-a Káli vendégház böjtös vendégeit is elláthatom.