Csoportos foglalás

A ház teljes foglalásához hívja Dr. Sövényházi Ilonát a 06 30 463 7250-es telefonon.

Szálláshely megrendelő magánszemélyek és csoportok számára

Megrendelő adatai:

Nyaralás időpontja:
Kezdete:

Vége:

Résztvevők:

Elérhetőség:

Vasúton: Zánka - Köveskál felől, onnan helyi járatos busszal Szentbékkálláig. Autóbusz menetrendi felvilágosítást a következő telefonszámon kérhetnek: 06 87/ 510-255, ugyanitt a csoport létszámát és az utazás időpontját is célszerű jelezni.
A megérkezés napján a szálláshely elfoglalása 14 órától lehetséges, a távozás napján a szálláshelyet 10 óráig hagyják el. Az ettől eltérő időpontokat külön egyeztetjük!


napon,
órakor

A szálláshely lefoglalása a jelentkezési lap elküldése után, a szállásdij 30%-ak átutalásával történik.
Dr. Sövényházi és Társa Bt.
Bankszámlaszám: 10201006-50261932-00000000

Házirend

1.A szállás elfoglalása az érkezés napján 14 órától lehetséges. Kérjük, hogy a szobák, a bejárati ajtók, és a kapu zárására különösen ügyeljenek. A szobákban légkondicionáló berendezés működik, központilag 24 C-ra beállítva. A legalsó (on-off) gomb megnyomásával kapcsolható. Más gombokat kérjük ne használjanak.

2.A szállás elhagyása a távozás napján 10 óráig történik. Az ettől eltérő időpontokat külön egyeztetjük.

3.Parkolás a terasz alatti parkolóban lehetséges, illetve a Toldi utca felső végén lévő közterületen. A kapun belül és a kertbe kérjük ne álljanak be autóval!

4.A számla rendezése az érkezést követő napon történik. Szép kártyát elfogadunk. Az előlegen kívül fennmaradó összeget ugyanekkor átutalással is lehetséges kiegyenlíteni.

5.A konyha használata önellátó módon történik. Mosogató gép rendelkezésre áll. A szemetet a kapu mellett lévő kukában kérjük elhelyezni. Szükség esetén nagyméretű szemetes-zsákot biztosítunk. Távozás előtt az edényeket szíveskedjenek tisztán a mosogatónál vagy a helyükre visszarakva hagyni. Kérjük, hogy a hűtőben vagy máshol ételmaradékot ne hagyjanak.

6.Internet használathoz wifi rendelkezésre áll. Sövényházi2, jelszó: szentbekkalla

7.Környezeti kultúra. Kérjük, hogy reggel 7 óra előtt és este 10 után a kertben, medence körül, és a teraszon ne hangoskodjanak a szomszédok nyugalma érdekében. Társasági együttlét céljára este 10 után a kertben lévő nyári tető alatti kiülő rész szolgál.

8.Károkozás esetén a vendégház, a kert, a teljes berendezés és minden eszköz használatáért és meglétéért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak.

9.A szauna használata külön megbeszélés és díj ellenében történik.

10.A medence használata gyerekek számára kizárólag szülői felügyelet mellett lehetséges. Minden olyan szabály és előírás itt is követendő, mint az uszodákban és a strandokon, különös tekintettel a higiéniai követelményekre.

11.A kerti kistó érzékeny biológiai egyensúlya miatt kérjük csak megnézni szíveskedjenek. Gyerekeket szintén szülői felügyelettel engedjünk oda.

12.A tűzgyújtás a kijelölt helyen lehetséges. Tűzifát, bográcsot, bogrács állványt, kisbaltát, tűzgyújtó eszközöket biztosítunk.

13.A kerékpárok használata előzetes egyeztetéssel lehetséges külön díj ellenében.


Igen