Böjt jelentkezés

A böjtkúrára jelentkezés a jelentkezési lap kitöltésével és elküldésével kezdődik.

Ezt követően annak megérkezéséről visszaigazolást küldünk, mely igazolás tartalmazza a további teendőket is: a még kitöltendő dokumentumokat és a fizetés módját.

Ezen dokumentumok és az előleg beérkezése után válik az előzetes helyfoglalás véglegessé, melyről szintén küldünk visszaigazolást.

Számlaszámunk, ahova az előleget utalhatja:

Kereskedelmi és Hitel Bank, Dr. Sövényházi és Társa Bt. : 10201006-50261932-00000000

OTP, Külkereskedelmi Bank, Kereskedelmi és Hitel Bank SZÉP Kártyát elfogadunk

OTP Eg. Pénztár, Patika Pénztár és Axa Egészségpénztár kártyákkal lehetséges a fizetés

Ha Ön új jelentkező, kérjük a jelentkezési lap elküldése után, szíveskedjen hívni minket (06 30/463-7250) további egyeztetés céljából.

A böjtkúrára való jelentkezéshez külön szállásfoglalás nem szükséges.


Ha szívesen megadja:


IgenNemEgyedulCsoportosan


NemIgen

Ellenjavallatok
Amennyiben az alábbi betegségekkel kapcsolatos problémája van, jelölje meg az adott sorban. Ez esetben személyesen(telefonon vagy e-mail-ben) beszéljen a böjtvezetővel.

LázAlkohol vagy kábítószer függőségAkut fertőzések és fertőző betegségek (pl. TBC, AIDS)Nagyobb sebészeti beavatkozás után egy hónapigVese vagy máj elégtelenségTerhesség, szoptatás idején (terhesség előtt és szoptatás után viszont javasolt)SzívelégtelenségSzívizom gyulladásSúlyosabb fokú érelmeszesedés, szívinfarktus vagy stroke utáni állapotAktív gyomor és nyombélfekélyVékony-és vastagbélgyulladás (Colitis Ulcerosa, Crohn betegség)Gilbert-kór (a máj veleszületett enzimzavarán alapuló, különböző súlyossági fokú állapot) adott esetben nem is derülne ki, csak a böjt folyamán, a táplálék megvonás hatására bekövetkező sárgaság következtében. Ilyen esetben a májnak min. napi 800 Kcal bevitelre van szüksége, ezért nem lehet böjtölniI. típusú (fiatalkori, inzulinnal kezelt cukorbetegség)Súlyos pajzsmirigy túlműködésAnyagpusztulással járó megbetegedések: rosszindulatú daganat, TBCNagyon intenzív stressz alatt, erős testi-szellemi kimerültség állapotábanSzellemi képességet befolyásoló betegségek (elmebetegség, Alzheimer betegség)Depresszió, a hangulati élet súlyos zavarai pl. pánikbetegség

Általános Szerződési Feltételek:
A jelentkezés elküldésével kijelentem, hogy a böjt kúra összetevőinek ismertetésében részesültem, valamint annak programját és felépitését elfogadom (beleértve annak tudomásul vételét, hogy a beöntés a kúra szerves és szükséges része). Megértem, hogy a Dr Sövényházi Ilona által szervezett böjt kúra a szilárd étel fogyasztásáról való önkéntes lemondás meghatározott időre a szervezetem megtisztításának érdekében. Tisztában vagyok vele, hogy különböző testi és lelki reakciók előfordulhatnak a böjt alatt – mely reakciók a szervezet méregtelenítési folyamatainak eredményei.

Elfogadom, hogy a böjtkúra nem helyettesít más egészségügyi kezeléseket vagy gyógyszereket, a programban való részvétel az általános egészségi állapot javitását valamint a vitalitás és a pozitív életenergiák fokozását irányozza elő.

A böjtprogram megkezdése előtt konzultáltam a böjtvezetővel, és tőlem telhetően minden ide tartozó információt a rendelkezésére bocsátottam a fizikai és szellemi állapotomról. A kúrával összefüggő, esetleg a jövőben előforduló változásokat a lehető leghamarabb a tudomására hozom.

Tudomásul veszem, hogy a böjtvezetőt semmilyen felelősség nem terheli, ha bármilyen a böjt szempontjából fontos információt visszatartok, továbbá szintén nem felel bármilyen általam elszenvedett sérülés vagy sebesülés kapcsán, amely a böjt programban való részvételem idején történik.

Miközben tudomásul veszem, hogy a böjtvezető mindent elkövet a böjtkúra megfelelő és biztonságos lebonyolítása érdekében, tudatában vagyok, hogy a programban való részvételem teljes mértékben a saját döntésem. A kúra programját ismerem és elfogadom.


Igen